Betalingsmogelijkheden

iDEAL_300x75_dubbel

Wat is iDEAL?

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Hoe werkt iDeal?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Wilt u eerst een demo proberen? Doe dat via deze link.

overboeking

Hoe werkt een overboeking?

LET OP: deze betaling is niet te verwarren met de betaaloptie “Achteraf betalen” van Billink.

Zodra u een order geplaatst heeft ontvangt u een factuur met daarop het rekeningnummer van Bereijk BV. Uw order wordt verder opgepakt zodra het geld bij ons op de rekening staat. Vergeet niet het ordernummer te vermelden bij uw overboeking.

Deze betaaloptie brengt altijd vertraging met zich mee ten opzichte van andere betaalmethoden. In sommige gevallen 1-2 extra werkdagen. Hier hebben wij geen invloed op. Wij adviseren u iDeal te gebruiken.

betalen_met_paypal_nl

Wat is PayPal?

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Via PayPal kunt u uw bankrekening of creditcard koppelen en met uw PayPal account betalen. Als webwinkel hoeven wij op deze manier niet uw creditcardgegevens te ontvangen.

PayPal vraagt aan ons een 3,4% + € 0,35 per transactie. Wij berekenen 3% aan u door voor het gebruik van PayPal.

AFTERPAY_LOGO_7.55bx1.69h_72DPI-01

AfterPay

AfterPay voert voor Paardrijcap.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Paardrijcap.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 125 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.