Het begin van Paardrijcap.nl

Hartelijk welkom op onze website. Wij zijn nu echt van start gegaan met de webwinkel in paardrijcaps en willen hier voor alle liefhebbers in de paardensport een uitgebreid assortiment lanceren met snelle levertijden.

Met ons blog houden wij je op de hoogte van de ontwikkeling van Paardrijcap.nl, hopen we zo nu en dan een leuke actie te doen en proberen wij je zo goed mogelijk te informeren over de laatste nieuwtjes met betrekking tot caps.

Diverse merken

Zojuist zijn de eerste caps van Horze binnen gekomen. De gesprekken met Horka en Harry’s Horse zijn al geweest en ook hun assortiment met caps hopen wij zo spoedig mogelijk op onze website te hebben staan.

Wij zijn geen concurrent op prijs

De prijzen zijn goed; wij willen het verschil maken in levertijd, service en garantie. Omdat onze shop nog in de kinderschoenen staat is dit in het begin vooral een proces van verbeteren, analyseren en bijsturen. Afhankelijk van hoe snel de bestellingen binnenkomen kan het dus voorkomen dat een cap niet meer voorradig is. Dit zullen we zo goed mogelijk in de gaten houden en zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Hopelijk heb je hier begrip voor en help je ons mee om van deze shop de leukste shop binnen de ruitersport te maken!.